Engeland

Mind the gap please!

I didn't knew that!

Op naar Brussel-Zuid! De vroegste Eurostar vertrekt om 6u56 en je moet 30 minuten voor afreis aanwezig zijn. Als passagier moet je heel wat controlepunten voorbij. Je moet door de Schengenpaspoortcontrole en de UK immigration controle. Alle bagage wordt doorgelicht en zelf ontsnap je niet aan de detector. Eenmaal al het gedoe achter de rug kan je nog snel naar het toillet en ‘Off You Go!’. Het treinticket vermeldt het rijtuig en zitplaats. ‘England, here I, you or we come!’

Eurostar

Eurostar verbindt sinds 1994 Brussel met London. Na een reistijd van 1u51 minuten kom je aan in St. Pancras International. St. Pancras staat op nummer 1 in de rangschikking van de mooiste stations ter wereld. King’s Cross ligt net naast St. pancras en het is via dát station dat je de verbinding kan maken met bijvoorbeeld de Northern Line. Van St. Pancras is het slechts enkele minuutjes wandelen naar King’s Cross, maar de kans is groot dat je toch wel even blijft plakken in dit wondermooie bouwwerk.

The london tube

How low can you go?

Vrij diep. De Northern Line heeft zijn diepste punt op 67,4m onder het maaiveld. De Northern Line is gelijk ook houder van het lengterecord in de Londense metro: de langste roltrap meet 60m. De diepste metrostations hebben gelukkig ook liften. via London Tube sta je in verbinding met diverse treinstations en kan je de reis verder zetten naar de tuinen.

You've got some beautiful naked balls

En andere straffe verhalen uit Kent

Kent heeft heel wat mooie tuinen die helaas niet allemaal even gemakkelijk vanuit London te bereiken zijn met het openbare vervoer. Als u Sandwich wil bezoeken staat u vrijwel voor een onmogelijke taak.

Kent

Ik ben een tekstblok. Klik op de bewerken-knop om deze tekst te wijzigen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

The Hound of the Baskervilles

In Groombridge Place Garden

Voetwegen op hun best: weerwolven en

andere mythologische figuren op smokkelroutes

Een van de bekendste Europese smokkelroutes vindt u ter hoogte van Groombridge Place Garden. Omstreeks 1737 was de omgeving dermate getraumatiseerd en geterroriseerd dat de militairen niet anders konden dan ingrijpen. Niemand waagde zich nog op pad. In de omgeving vond men zelfs heuse smokkeltunnels.

Groombridge Place Garden 

Copyright © 2018 MIJNEN HOF
top